avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... STRAMUTARE!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

STRAMUTARE!

Buna dimineata!
Am cerut stramutare la un litigiu de munca la Inalta Curte de Jusitie si abia la sfarsitul lunii aprilie primesc raspunsul!
Problema este ca mam razgandit si nu mai vreau stramutare!In caz ca nu se termina procesul pina atunci si raspunsul la stramutare este favorabil pot sa ma razgandesc sa nu mai mut procesul?Adica daca raspunsul e favorabil sunt obligata sa fac stramutarea?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2009
camelia21, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:56, 5 Martie 2009
Nu puteti sa va mai razganditi, odata ce ati cerut acest lucru si instata a ramas in pronuntare. Insa va pot spune ca in general cererile de stramutare se admit destul de greu, si au nevoie de probe solide, mai ales daca motivul este banuiala legitima. Asa ca poate aveti "noroc" si vi se respinge cererea

Av. Watkins
Inseamna ca daca mi se admite cererea de stramutare sunt obligata sa ma duc cu dosarul la noul Tribunal desemnat de Inalta Curte de Justitie...?Nu pot sa refuz?Adica nu am dreptul la alegere?Ca una am gandit in noiembrie cind am depus cererea si una gandesc acum dupa 4 luni(procesul a luat o pe un fagas normal si nu mai e nevoie de stramutare)!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2009
camelia21, utilizator
inseamna ca trebuie sa va conformati deciziei instantei. dvs ati facut cererea insa cea care dispune este instanta, iar hotararea nu este facultativa. are aceeasi valoare ca orice alta hotarare judecatoreasca. insa asa cum v-am spus, poate nu va fi cazul si dosarul va ramane la instanta initiala. poate ar trebui sa va consultati si cu un avocat in problema pe care o aveti, ca sa evitati situatii de genul acesta pe viitor.

cu stima,
J. W.
Va multumesc!
O ultima intrebare..daca se aproba stramutarea la un alt tribunal din alt oras cum se desfasoara procesul?se reia din nou cu martori si cu expertiza cam 4 luni cit a durat in fond pina acum sau numai probele noi se iau in considerare?

Alte discuții în legătură

Solutionare! razvandicu razvandicu Buna dimineata!Daca s-a da o solutionare in fond a unui litigiu de munca inainte de termenul de stramutare depus la Inalta Curte de la Bucuresti mai e valabila ... (vezi toată discuția)
Nelamurire! razvandicu razvandicu Am o dilema si nu stiu cum sa procedez!Avocatul meu a facut cerere de stramutare a unui litigiu de munca eu fiind reclamant,acum 4 luni de zile!Intre timp mam ... (vezi toată discuția)
Cauza ramasa fara obiect? natyca natyca Buna ziua Am formulat o cerere de stramutare a unui dosar penal. In acest dosar penal s-a pronuntat Judecatoria, am formulat recurs apoi am formulat cererea ... (vezi toată discuția)