avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Solutionare!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Solutionare!

Buna dimineata!Daca s-a da o solutionare in fond a unui litigiu de munca inainte de termenul de stramutare depus la Inalta Curte de la Bucuresti mai e valabila indiferent ce hotatarere se ia pt stramutare daca procesul in fond deja e solutionat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 5 Martie 2009
in fond poate fi o solutionare iar in calea de ata alta...
atunci conteaza numai hotararea definitiva si irevocabila.
Ma iertati dar nu am inteles!Sa zicem ca cistig in fond(prima instanta) maine,dar partea adversa are termenul de stramutare la ICCJ poimane si ii admite cererea de stramutare la alt Tribunal!Ce se intampla?Reiau din nou procesul la noul Tribunal desemnat pt stramutare?adica am luptata degeaba pina acum?sau nu se mai reia procesul dat fiind incheiat in fond la prima instanta de jucata?
În cazul admiterii cererii de strămutare instanţa va fi înştiinţată de îndată despre acest fapt, iar în cazul în care a săvârşit acte de procedură sau a procedat între timp la judecarea pricinii, actele de procedură îndeplinite ulterior strămutării şi hotărârea pronunţată sunt desfiinţate de drept prin efectul admiterii cererii de strămutare (art.40 alin.5 C.pocr.civ.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare! camelia21 camelia21 Buna dimineata! Am cerut stramutare la un litigiu de munca la Inalta Curte de Jusitie si abia la sfarsitul lunii aprilie primesc raspunsul! Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Stramutare agnes20 agnes20 Mi s-a facut cerere de stramutare a recursului la ICCJ si in dreptul dosarului apare art40.alin.2CPC (1)Cererea de strămutare se judecă în camera de ... (vezi toată discuția)
Cerere de stramutare radu26 radu26 am avut un apel in civil care s-a judecat la data stabilita de instanta. ulterior am primit o citatie de la inalta curte ce casatie cu o cerere de stramutare ... (vezi toată discuția)