avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune cu file CEC Noul Cod Penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune cu file CEC Noul Cod Penal?

Imi poate spune cineva daca emiterea de file CEC fara acoperire mai este incriminata de Noul Cod Penal si in ce articol se regaseste?
Nu am gasit decat art. 244 in care nu regasesc nimic despre filele cec fara acoperire.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: DanyD , utilizator 17:05, 3 Martie 2012
pai "noul cod penal " nu a intrat si nici nu va intra in vigoare prea curand.
Bineinteles ca va fi incriminata in continuare!
Mai exact in ce articol?
Uitati-va la articolul 311.
Art. 311 NCP incrimineaza infractiunea de falsificare a instrumentelor de plata nu inselaciunea cu file cec.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate fila cec gev gev Buna ziua, Am un client care doreste sa aman introducerea in banca a filei CEC deoarece nu are bani in cont. Am doua intrebari: 1) Cat este valabila fila ... (vezi toată discuția)
Fila cec ankalaura85 ankalaura85 Ce se intampla daca o societate nu isi achita datoriile catre o alta societate careia i-a dat o fila cec ca si garantie?in cazul asta are de suferit si ... (vezi toată discuția)
In ncp nu mai exista infractiunea - cum se poate face reabilitarea si stergerea cazierului ? cosdep cosdep Cercetari penale incepand cu 2003 (octombrie). Efectuat 21 luni arest preventiv. Apoi dosarul s-a \\"spart\\" in 3: primele 2 sentinte date in feb.2007 ... (vezi toată discuția)