avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 220/2012
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 220/2012

Buna ziua, cine ma poate ajuta cu un raspuns privind depunerea declaratiei 220/2012, pt. oIntrep. Individ. suspendata din iunie 2011? Trebuie depusa si cu esstimarea veniturilor 0 lei?.Anexes si ceva rezolutii de la Reg. Comerutlui privind suspendarea activitatii?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 14:03, 25 Februarie 2012
nu trebuie sa depuneti declaratia 220 daca aveti activitatea suspendata, in mod normal inactivitatea se anunta de registrul comertului la Finante, daca nu atunci puteti sa depuneti hariile de inactivitate la finante !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru nedepunerea in termen a situatiei financiare pe 2013 maxica maxica Buna ziua, Firma este inactiva din luna octombrie 2012 si am recent am primit amenda 2000 pentru ca nu am depus situatia financiara pe anul 2013. Intrebarile ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate firma miruna82 miruna82 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele intrebari: in perioada 10 iunie 2009 - 10 iunie 2012 o societate a fost suspendata, timp in care nu s-a mai ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa mihaela495 mihaela495 Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura pentru radierea PFA-ului, atat cea de la Registrul Comertului cat si cea de la Finante. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)