avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea 31/1991
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea 31/1991

Buna ziua,m-am angajat la o firma profil turnarea fontei si mi s-a dat sa semnez un act aditional la contract cu privire la conditiile de munca,in care se specifica conditii NORMALE conform legii 31/1991.mi s-a parut cam suspecta treaba,iar acum am citito aceasta lege in care vorbeste doar de conditii deosebite,deoarece este mult praf,caldura si mizerie in acea firma,la turnarea pieselor si formarea lor,din fonta.Daca puteti sa ma indrumati luni cind ma duc la servici sa semnez acel contract? sau sa fac o sesizare la itm,ca eu cred ca este o inselatorie cu privire la conditiile de munca.deci ne sint impuse conditii "normale"si daca nu semnez nu ma mai angajeaza ,asai in romania asta?ce ziceti?multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:58, 25 Februarie 2012
In acest sens, puteti sesiza Corpl de control al ITM-ul pentru nerespectarea dispozitiilor legale privind sanatatea si securitatea in munca ...

Angajatorul are obligatia sa asigure securitatea si sanatatea salariatilor in toate aspectele legate de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla atunci cand din cauza angajatorului esti in imposibilitatea de continua activitatea? Cruceru Marin Cruceru Marin Buna ziua, In ultimul aproximativ un an de zile, angajatorul a introdus cladirea in care imi desfasor activitatea in lucrari ample de constructie si ... (vezi toată discuția)
Atributii neincadrate in fisa postului mara1122s mara1122s Buna ziua, m-am angajat la o companie care a venit in Romania acum 4 luni.Datorita faptului ca au avut de obtinut avize de functionare (foarte ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Andreea9012 Andreea9012 Buna seara. In urma cu 4 luni am semnat un contract de munca cu un angajator la un program de 8 ore dar eu de 4 luni lucrez cite 12 ore . Nu am vazut si nu mi ... (vezi toată discuția)