avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa de prima inmatriculare

buna ziua ! am o mare dilema, sper sa ma puteti ajuta. am introdus in cursul anului trecut la instanta o actiune prin care am cerut restituirea taxei de prima inmatriculare. primul termen al voi avea peste 1 saptamana, dar nu stiu ce dispozitii vor fi aplicabile : cele in vigoare in momentul introducerii, adica am sanse sa mi se restituie intreaga suma, sau cele in vigoare in momentul solutionarii cauzei, adica mi se va restitui dar 30%, conform dispozitiilor in vigoare in prezent? va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:43, 27 Februarie 2012
Nu ati precizat concret pe ce prevedere legala ati intemeiat actiunea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract leasing. taxa de prima inmatriculare ??? cristi111us cristi111us Am fost pana la inceputul anului curent utilizatorul unei autoutilitare achizitionate in leasing. Din pacate, din cauze financiare contractul de leasing a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de prima inmatriculare jamesbond12 jamesbond12 Am platit taxa de prima inmatriculare, in sept. 2008, pe OUG 50/2008.Acum am demarat procedura pentru recuperarea taxei.am respectat procedura prealabila ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa timbru judiciar MIHALCEA  Enciu Vasile MIHALCEA Enciu Vasile Buna ziua . Ma numesc Mihalcea Enciu Vasile si sunt din Braila . Am calitatea de apelant intr-un proces de apel cu fosta sotie pentru atribuirea dreptului de ... (vezi toată discuția)