In conditia in care am incheiat un ctr. de inchiriere inregistrat la ANAF pe o durata de 2 ani (sa zicem 15.06.2011-15.06.2013) iar la inregistrare am depus decl. 220, trebuie si anul acesta (2012) sa depun aceasta declaratie sau aceasta este implicita conf contractului?
Sa inteleg ca nu am obligatia anuala de a depune declaratia 220 daca am declarat contractul pe o perioada mai mare de 1 an si am depus un 220 la inregistrarea contractului ? Mentionez ca in declaratia 220/2011 am trecut perioada de 2 ani a contractului dar la venituri anticipate am trecut doar veniturile aferente anului 2011
In cazul in care chiria este in lei, ati inteles coresct. Nu mai depuneti nicio declaratie, daca nu intervin modificari in contract.
In cazul in care chria este exprimata in valuta, va trebui sa depuneti dupa incheierea anului fiscal declaratia 200, pana la 25 mai 2012 (pentru anul 2011) intrucat venitul este influentat de cursul leu-valuta respectiva.
Decizie impunere
nikuteau
Am PFA din feb.2010 si am urmatoarele nelamuriri:
-la infiintare am de depus decl.220 in baza careia mi-a venit in 2010 o decizie de impunere, pe care am si ... (vezi toată discuția)