avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... varsarea dejectiior in rauri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

varsarea dejectiior in rauri

in spatele casei, la 2 metri curge un râu, care de altfel era foarte curat, pana acum cativa ani, cand primaria a construit blocuri ANL”uri, iar toate dejectiile sunt revarsate in acest rau. multi oameni isi uda gradina cu aceasta apa (cum erau obisnuiti ) sau isi adapa animalele, fara sa stiu la ce pericole si boli se expun.
mirosul este de nesuportat, nu pot tine deloc geamul deschis cu atat mai putin sa stau in gradina. totusi, traim in oras, acest rau strabate tot orasul, nu este normal asa ceva
intrebarea mea este : pe ce s„a bazat primaria cand a facut in asa fel incat sa se reverse canalul in acest rau? ( de retinut ca daca esti prins ca arunci o hartie sau alte deseuri in apa iei amenda)
:la cine ar trebui sa ma adresez? ce institutie este indreptatita sa ia masuri?
multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:11, 25 Februarie 2012
Puteti sa depuneti un material scris la directia de mediu din zona. Dar nu numai dumneavostra ci strangeti semnaturi , cu tot cu date de identificare, de la cat mai multi din locuitorii din zona si care se considera afectati.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme apavital Gabriel_2016 Gabriel_2016 In urma cereri la ApaVital pentru desfundarea canalului ce leaga basa blocului cu canalul exterior sa constatat ca dejectiile stradale refuleaza in bloc chiar ... (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor in interiorul satului Nicoleta20171102 Nicoleta20171102 Buna ziua sunt si eu intr_o situatie asemanatoare in satul in care m-am mutat toti vecini au animale: vecinul din dreapta are vreo 80 de capre si oi plus ... (vezi toată discuția)
Miros pestilential in timpul verii, in baie Cristina I. Cristina I. Buna seara. Supun atenției dvs următoarea situație: in urma cu aproape 1 an am achiziționat o locuința intr-un bloc ridicat in urma cu aproape 45 ani. ... (vezi toată discuția)