avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... banca - recuperatori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

banca - recuperatori

in 2007 am luat 2 credite de la 2 banci aveam o situatie f.buna dupa 1an am ramas fara servici timp de un an am achitat bancile din 2008 nu am mai platit doar de 2 rate pe an am reusit. Banaca ma suna de 5x pe zi desi am primit somatii de la firme de recuperatorii .Am primit somatie ca dosarul este in instanta ,mentionez ca am mai lucrat dar fara C.M acum nu lucrez sunt si in divort locuiesc cu mama ,masina a ramas la fostul sot ce este pe numele meu este o parte din succesiunea apartamentului.La ce pot sa ma astept din partea bancilor pt ca chiar nu am cu ce sa achit.
Cel mai recent răspuns: cristiza , utilizator 22:07, 1 Martie 2012
la executare silita si sicanari ( legale) pana vor reusi ori sa semnati o reeslonare si sa platiti regulat ....oricum nu scapati.....din nefericire asta este soarta debitorilor...si bancilor...bancile nu pierd niciodata...asta este pretul creditarii....sunt oameni care nu au credite, prefera sa locuiasca sau sa-si asigure mai putin confort desi statutul lor social ar justifica acest confort, insa strang din dinti , economisesc ani de zile si abea dupa aceea isi maresc gradul de confort.desigur, pretul lor sunt tocmai anii in care au strans din dinti si au locuit spre exemplu in doua camere, desi le trebuiau patru, au mers cu masini ieftine si au avut vecini pe masura...toti vrem sa ne spproim confortul dar trebuie sa ne gandim si la pret, mai ales ca bancile sunt orice, numai societati de caritate nu....cine a mai auzit vreodata ca o banca sa dea faliment ca nu poate sa-si incaseze creditele...:D
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2012
Antoanela Geaman, Avocat
ce rea esti doamna avocat.
femeia este disperata poate si tu o certi ca a facut credite in loc sa manance mai putin.
si in legatura cu bancile care au dat faliment, chiar nu stii niciuna ?????? in Ro sunt cateva care au lasat mii de oameni fara bani. trebuie doar un search pe google si gasesti sute, cred.

A, sa-i raspund si fetei, cristiza,daca nu ai nimic pe numele tau,si NU faci reesalonare,sau nu platesti nici un banut timp de 5 ani, chiar si la recuperatori,chiar si daca te dau in judecata,nu au ce sa-ti faca. BANCA deja si-a recuperat banii de la firma de recuperatori.acum tu cu ei discuti, cu toate ca ei de multe ori discuta cu tine in numele bancilor.
iti multumesc pt incurajare,d-na avocat are dreptate dar in viata nu sti niciodata ce urmeaza poti sa urci,poti sa cobori .Eu as vrea sa stiu daca la parte mea din succesiune banca sau recuperatorii pot sa ma atace sau daca pot sa i ia masina fostului sot.Mentionez ca creditul a fost facut pe numele meu. (ma pacalit).
Cam poate sa actioneze tot ce este pe numele tau, dar inainte sa se ajunga aici formuleaza o cerere in care sa-ti revendici toate actele de la contract conform cu originalul, grila platilor etc, etc. precum si datele lor personale ( nr inregistrare, dovada ca are dreptul de a-ti pretinde acea suma de bani etc) trimisa pe adresa firmei de recuperari, solicitand raspunsul in 15 zile, in caz contrar cerele sa nu te mai caute ,totodata sa te stearga din baza lor de date ... altfel urmand ai actiona in judecata pentru hartuire nefondata..... incearca asa, nu ai ce pierde , s-ar putea sa nu se pota incadra in termenul cerut de tine si sa castigi.....in caz contrar.... mergi la ei si stabileste o suma de bani care sa-ti fie accesibila lunar, altfel nu scapi, se merge in instanta apoi la executare silita -bunuri (tot ce este pe numele tau) sau 1/3 din salariu. Bafta! si eu sunt intr-o asemenea situatie- si voi proceda la fel. pentru a-ti forma o idee despre cerere cauta pe GOOGLE
nu prea am inteles ,ce acte trebuie sa revendic .eu nu lucrez iar ap este pe numele mamei eu nu am decat 8mp primiti de la succesiune.Acum sunt in divort sotul si a luat masina pe care am cumparato impreuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate imtampla vadryan vadryan Parinti fac imprumut la banca si ridica o suma de bani. Cu acesti bani eu cumpar un bun pe numele meu (casa sau masina. etc) Ei pot sa revendice bunul ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit, debitorul plecat din tara. letbejustice letbejustice Am auzit de curand despre o stare de fapt si sunt curios cum se poate rezolva aceasta, pentru ca aparent se pare ca multa lume poate proceda asa. Un vecin de ... (vezi toată discuția)
Probleme grave cu banca ContSters90283 ContSters90283 Buna ziua, Mai de mult am contractat un credit de la banca, acum nu mai am job si am ramas restant la banaca 3 luni, cei de acolo mi-au spus ca au trimis ... (vezi toată discuția)