avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal

ce inseamna dosar penal/am avut o firma deschisa in alba si acum locuiesc in iasi, unde am primit cutatie la politie ca am de dat o anumita suma de bani, am fost acolo sa platesc dae miau spus ca am mai multi bani de dat, am dat jumatate din ei, in noiembrie si azi am primit citatie ca dosar penal la parchetul alba, si sunt cam ingrijorata ca nu stiu ca insemna penal, va rog
In cauza s-a constatat incalcarea legii penale si savarsirea unei infractiuni .probabil evaziune fiscala .Ar fi bine sa mergeti la proces sa studiati dosarul sau sa angajati un avocat pentru a nu primi o pedeapsa penala (cazier)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal contrabanda cu tigari florin_adrian florin_adrian pe 9 iunie anul curent au intrat la mine in casa cu mandat politia economica.au gasit 80 de cartuse de tigari au confiscat niste bani si un caiet cu datorii ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan mariusike mariusike In data de 27.11.2013 am fost prins in iasi cu alcoolemie 0,59 alcool pur in aerul expirat la ce ma pot astepta am fost si la biologice si nu am primit niciun ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa evaziune fiscala,cadru militar Florinel1990 Florinel1990 Buna seara!Amic de-al meu a primit sanctiunea \"Amenda administrativa\" intr-un dosar penal ce a vizat o fapta de evaziune fiscala(a inchiriat un apartament ... (vezi toată discuția)