avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Avize/autorizatii pentru Intreprinderi Individuale: ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Avize/autorizatii pentru Intreprinderi Individuale: intretinere si reparatii auto

Am infiintat de curind o Intreprindere Individuala cu obiect de activitate intretinere si reparatii auto,si nu stiu ce avize sau autorizatii se cer. Specific ca este un atelier mic undeva la tara.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 14:11, 28 Februarie 2012
Va trebuie autorizare de la agentia de mediu de care apartineti.
O alta autorizatie de la Registruln Auto Roman pentru care puteti consulta informatiile de la adresa [ link extern ]
Multumesc, dar de la pompieri,ITM,sanepid,ISCIR nu se cere aviz sau autorizare ?
Contactati si aceste institutii si vedeti daca e necesar.
La ITM mergeti numai daca aveti angajati = contracte de munca

Altele:
- luare in evidenta la metrologie si autorizarea metrologica a echipamentelor, daca nu a fost facuta de furnizor sau daca a expirat;
- luare in evidenta la ISCIR si autorizarea ISCIR a tuturor echipamentelor de ridicat (elevatoare, cricuri, etc)
- autorizatie pompieri pentru PSI;
- protectia muncii = Sanatate si securitate in munca = SSM;
- autorizatie politie pentru planul de paza si sistemul de alarmare;
- autorizatie de mediu
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2012
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la pompieri cucu andreea cucu andreea buna ziua,stie cineva daca imi trebuie aceasta autorizatie psi pentru un magazin de 70metri patrati aflat la parterul unui bloc? va multumesc (vezi toată discuția)
Marcaj ce si utilaje din afara ue apetra apetra Trebuie sa aducem niste utilaje din afara UE; o parte din ele sunt produse de o societate care are acelasi actionariat cu noi. Nu au marcaj CE, iar productorul ... (vezi toată discuția)
Infiintare vopsitorie (non-auto) intr-un garaj ctoma2005 ctoma2005 Buna ziua. Intentionez sa cumpar un garaj si sa il folosesc ca si vopsitorie (de obiecte,nu necesita mult loc). In primul rand, care este statutul unui ... (vezi toată discuția)