avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pt sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pt sediu social

Buna, se poate face sediul social al unei societati la o adresa unde deja proprietarul a semnat un contract de inchiriere cu o alta persoana fizica. La aceasta adresa va fi doar sediul social si activitatea se va desfasura in alta parte. Multumesc pt raspuns, o zi buna.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:59, 26 Februarie 2012
Din punctul meu de vedere nu veti putea inchiria pentru stabilirea unui sediu social. Ati incheiat deja un contract de inchiriere cu o persoana, pentru tot spatiul. Exista varianta sa mai puteti inchiria spatiu daca in contractul anterior nu ati inchiriat intreaga suprafata.
O solutie ar fi un act aditional in care sa reduceti suprafata / spatiul de inchiriere, spre exemplu ati inchiriat un apartament cu doua camere, intocmiti act aditional prin care reduceti suprafata inchiriata la o camera. Pentru cealalta camera intocmiti un alt contract pentru sediul social. Chiria se va plati proportional cu spatiul inchiriat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aceeasi locatie inchiriata la doua firme carmen silva carmen silva Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar. Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu social claudelmai82 claudelmai82 Buna ziua. Suntem o sc care are un spatiu de inchiriat. Vechii chiriasi au avut sediul social in acest spatiu. Acum ei doresc sa prelungeasca sediul social pe ... (vezi toată discuția)
Probleme la o cesiune, in legatura cu schimbare sediu idi idi Am termen la jud de serv. pt luni, in legatura cu un dosar de cesiune depus, deja la onrc.Am facut act contitutiv actualizat, act aditional de cesiune, in care ... (vezi toată discuția)