avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... neprezentare la Politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

neprezentare la Politie

Buna ziua.As dori sa-mi spuneti si mie daca nu ma prezint la Politie sa dau o declaratie mi se poate intamlpa ceva?Mentionez ca am depus o plangere la inspect
general al politiei la adresa politiei dintr-o localite pe motiv de comportament neadecvat care l-au avut politisti fata de mine.Din motive sa nu ma agreseze verbal nu intentionez sa ma duc sa dau declaratie.
Multumiri pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Mikiro24 , utilizator 11:28, 3 Martie 2012
Ar trebui sa va duceti daca ati fost chemat. Cu siguranta se fac cercetari asupra plangerii dvs. si este normal sa se afle si pozitia dvs. Puteti sa va duceti insotit de o persoana de incredere si sa solicitati ca orice declaratie sa o dati in prezenta acestuia. Consemnati in declaratie ca aceasta este data in prezenta insotitorului dvs., iar acesta o va semna confirmand prezenta sa.
Multumesc de rasupuns.Am sa incerc sa vorbesc cu un avocat din localitatea respectiva sa insoteasca la politie pt a da declaratie.
Buna ziua.Caut un avocat din Bucuresti care sa ma ajute sa fac un memoriu la Dl Insp General al politiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie maran maran Buna ziua, In urma cu 4 luni am fost dusa la procuratura pentru a da o declaratie in care eu eram complice intr-o frauda informatica.In momentul in care am ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva conducerii primariei nela oana nela oana Buna ziua va scriu in numele unei mici comunitati rurale care de multa vreme este jignita si purtata cu vorba in diferite chestiuni locale de catre conducerea ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala - procedura DCristianC DCristianC Buna, Vreau sa stiu daca un dosar penal odata ajuns la procuror si luata ultima declaratie, se mai intoarce la Politie? Va multumesc. (vezi toată discuția)