avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala - amenda pentru neadaptarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala - amenda pentru neadaptarea vitezei la conditiile de drum

Salut,dati-mi si mie va rog un formular de contestatie pt o amenda,am lovit un caine cu masina,m-am dus la politie dupa dovada pt faptul ca mi-am spart bara si am mai primit si o amenda pr nedaptare vitezei la conditiile de drum #-o,si intentionez sa o contest,credeti ca as putea avea castig de cauza?:(
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 09:56, 27 Februarie 2012
Este greu de raspuns in situatia in care dvs nu oferiti minimum de amanunte privitor la circumstantele in care s-a produs evenimentul rutier care a avut drept consecinta pagube la vehicul
Nu exista formular standard pentru "contestatie pt o amenda"
Parcurgeti site-urile unde gasiti multitudine de plangeri pe care o personalizati cu datele spetei dvs
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2012
ynocentta, utilizator
Conditiile de producere ale accidentului au fost urmatoarele,era ceata destul de densa,vizibilitate sub 30 m,la iesirea dintr-o curba a sarit un caine din sant latrand la masina care venea de pe contrasens,ne-avand timp sa reactionez,pt ca abia iesim din curba,l-am acrosat cu bara stanga fata,si nu caut un formular standard,caut o idee de plangere pe care sa o adaptez situatiei mele.Multumesc!:help:
Mi se pare aberant sa fiti amendat ca nu ati adaptat viteza la conditiile atmosferice si...vezi Doamne ca din aceasta cauza ati lovit cainele. Pai, se stie din practica faptul ca un caine iti sare spontan in fata fara sa-l poti evita, chiar daca esti cu viteza legala si adaptezi viteza la conditiile de trafic. Da regula, daca se cunoaste stapanul este amendat acesta pentru nesupravegherea animalului. Eu cred ca aveti sanse de reusita in instanta, fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident din vina unui șofer, răspuns asigurare culpa comuna. in data de 23.06,am fost implicată intr un accident ... Gabrieladogioiu Gabrieladogioiu Buna seara. In data de 23.06,am fost implicată intr un accident rutier, fara victime. Mă deplasam regulamentar pe un drum mai îngust, dar cu doua benzi de ... (vezi toată discuția)
Sunt taponat, iar pe procesul verbal tot eu sunt vinovat GsmWorld GsmWorld Buna ziua. Acum 2 zile circulam pe un drum comunal ingust (3.5m latime) care urca pe un deal din directia vale>deal cu o viteza mica aproximativ 20-30KM/H.La ... (vezi toată discuția)
Contestatie suspendare permis 30 de zile gabi1962 gabi1962 Salut tuturor, Pe data de 2.09.2010,in jurul orei 9:45 am avut un incident in trafic la intersectia Cal.Dorobanti cu Stefan Cel Mare,soferitei din fata mea ... (vezi toată discuția)