avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Firma la care lucrez va fi inchiriata iar angajatii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Firma la care lucrez va fi inchiriata iar angajatii vor pleca in somaj

Buna,
firma la care muncesc momentan, va fi inchiriata; in situatia data, ce drepturi si obligatii au "vechii " angajati; mentionez ca noii'proprietari, vin cu echipa lor, urmand ca cei vechi sa "plecam" in somaj. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:49, 26 Februarie 2012
Nu cred ca exista aceasta posibiltate de a inchiria ... posibil sa fie vanduta, ia societatea sa aiba noi asociati ..
O societate comerciala nu poate fi inchiriata, numai bunurile pot fi inchiriate. O societate comerciala este o entitate cu personalitate juridica. Fiti va rog mai explicit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare i.i. divele divele Sunt salariat la o institutie bugetara. Pot sa-mi deschid o Intreprindere Individuala ramanand in continuare salariat la stat ? Mai om o alta ... (vezi toată discuția)
Dizolvare intreprindere familiala gigiburlan gigiburlan Am o firma in care eu am drepturi 50 % si asociatul 50 %. Asociatul refuza sa rezilieze firma. Eu ,fiind administratorul firmei, am incetat activitatea,dar ... (vezi toată discuția)
Proces de partaj cu averea inregistrata pe persoana juridica mmireille mmireille Am divortat de curand. Eu si fostul sot am pus bazele unei afaceri in timpul casatoriei, afacere infiintata acum 18 ani. Majoritatea bunurilor sunt pe firma. ... (vezi toată discuția)