avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratia 392B
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratia 392B

Buna ziua ,
1.As dori sa stiu ,daca sunt obligat sa depun declaratia 392B ,avand in vedere ca am contract de colaborare cu firma PROVIDENT ,iar veniturile brute sunt in jur de 2000 euro anual .
2. Conform noului cod fiscal , se pot deduce 50% din cheltuielile cu carburantii si daca este asa ,ce documente justificative sunt necesare ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ramolex , utilizator 12:49, 26 Februarie 2012
1.da, toate persoanele impozabile neinregistrate in scopuri de tva a caror venituri realizate in anul 2011 nu depasesc plafonul de 35.000 euro, trebuie sa depuna decl. 392B

2. documente necesare ar fi: bonul de carburant pe care se trece denumirea, cif-ul si nr. masinii, iar consumul se justifica prin bon de consum, foi de parcurs, decont de cheltuieli sau ordin de deplasare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat bisu bisu daca am un contract de comodat trebuie sa fac foie de parcurs pt autoturismul care face obiectul contractului ????? (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs Dragomir Magda Dragomir Magda Sunt PFA ca consultant in domeniul managementului si imi desfasor activitatea la sediul clientilor aflate in diferite localitati din tara. Intrebarile mele ... (vezi toată discuția)
Tva stan camelia stan camelia Avand in vedere ca serviciile medicale sunt scutite de TVA, PFA - urile care au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale care depasesc plafonul ... (vezi toată discuția)