avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Certificat de inreg fiscala in scop tva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Certificat de inreg fiscala in scop tva

Buna ziua, am niste nelamuriri ref.la acest subiect.
1.patronul a pierdut acest certificat (nu se stie serie si nr.doc)
2.firma si-a schimbat atat denumirea cat si sediul social
3.ce acte trebuiesc depuse si care e termenul limita pentru transfer dosar in alt sector, tinand cont ca actele de la reg.comertului au iesit de cca 2 saptamani.
Cu stima, Violeta
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 13:08, 26 Februarie 2012
Pentru schimabarea sediului social la Anaf depuneti D 050.
Pentru schimbarea denumirii soc.depuneti la Anaf D 010.
Pt.termen nu pot sa va spun estimativ cat dureaza.Am avut soc,care s-au transferat f.repede 1 luna si soc.care s-au transferat dupa 1 an.
Dvs.veti declara obligatiile si veti face platile la adresa sediului social vechi pana la momentul la care primiti instiintarea de mutare de la Anaf la noul sediu.
Cu privire la certificat din cate stiu pierderea acestuia se declara la Monitorul Oficial.
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2012
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire societate si sediu social Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Va cer o parere-am urmatoarea situatie-o soc.si-a modificat denumirea si sediul social.Se va depune D 050 pt.schimabare domiciliu fiscal.In aceste conditii mai ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social lidiao lidiao S-a schimbat sediul firmei din 2012 la reg.comert, dar nu s-a depus formular 050 la Anaf, astazi s-a aflat in urma scoaterii cert.constatator ca sediul e pe ... (vezi toată discuția)
Actualizare sediu ong nonprofit 111cris1 111cris1 La infiintarea unui ONG nonprofit (fundatie) a fost stabilit si declarat in sectorul 1 un sediu social si domiciliu fiscal fiind eliberat un certificat de ... (vezi toată discuția)