Buna ziua,
De cateva zile mi-am facut PFA, dar din motive independente de mine trebuie sa-l suspend imediat. In acest caz voi merge tot la Registrul Comertului am inteles si mai am nevoie sa depun declaratia 220?
Multumesc frumos.
Pe 15 mai am depus declaratia estimativa 220 pentru un PFA infiintat anul acesta in mai 2012 si am estimat un venit care intre timp s-a redus (renegocierea unui contract in baza caruia am estimat venitul).
Cei de la administratia financiara mi-au spus ca pot depune o declaratie doar in momentul in care suspend PFA-ul si astfel pot micsora suma declarata (astfel incat sa pot plati impozit pe profit la suma realizata).
Intrucat in curand voi intra in concediu crestere copil (momentan sunt in prenatal, prima parte) si va trebui oricum sa suspend activitatea, va rog sa imi spuneti daca este in regula sa suspend activitatea de acum (inainte de 25 iunie) cand va trebui achitata prima transa de impozit conform declaratiei initiale si astfel sa platesc mai putin impozit.
Se mai iau in calcul veniturile realizate din PFA pt indemnizatia de crestere copil daca suspend activitatea de acum sau trebuie sa astept pana intr-un anume moment si care ar fi acesta?
Pfa
ZamfirM
Am preluat un pfa care de la inregistrare (2ani)nu a depus nimic, nu a platit nimic. Tot ce a facut in acesti 2 ani a taiat facturi si a incasat prin banca. ... (vezi toată discuția)