avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Carnet suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Carnet suspendat

Daca am permisu suspendat,pot sa imprumut masina?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 20:03, 26 Februarie 2012
Da,puteti.
Si daca il prinde radaru?cu-i ii vine amenda mie sau celui care conduce?
daca il prinde radarul o sa va vina acasa un plic in care vi se cere sa specificati cine a condus autoturismul in data de pe raza localitatii x.
si se va aplica amenda persoanei respective.
Intocmiti in acest sens un contract de comodat intre dvs.si persoana care va folosi masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rutiera prin posta georderik georderik am primit azi 14.05.08 o "comunicare" din 05.05.08 in care sunt anuntat ca masina a incalcat regimul legal de vitezaza in localitate si a fost inregistrata cu ... (vezi toată discuția)
Am primit de curând acasă un plic de la deja minunații oameni ... MihaiCosmin2022 MihaiCosmin2022 Am primit de curând acasă un plic de la deja minunății oameni din Poliția României unde eram informat ca am fost surprins cu o viteza neregulamentara ... (vezi toată discuția)
Parasire loc accident rutier, accident soldat doar cu avarii Ene  Dragos Ene Dragos Buna seara.De curand am cumparat o masina inmatriculata pe bulgaria.Prietena mea a condus aceasta masina si intr`o seara a accident pe cineva in spate (nu a ... (vezi toată discuția)