avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesiune sau inchiriere garaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesiune sau inchiriere garaj

Buna ziua
As dori sa intru in legalitate cu garajul construit in 1996 din spatele blocului (proprietatea primariei) unde mai sunt cateva garaje, dupa ce am urmat cateva etape in demararea acestui fapt cei de la primarie m-au intrebat in ce forma sa facem contractul, de inchiriere sau concesiune, n-am stiut ce sa raspund.
Am nevoie de sfatul dvoastra.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: acilian , utilizator 20:47, 26 Februarie 2012
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu ambele ati intra in legalitate. La contractul de concesiune se plateste o redeventa la cel de inchirere se plateste chirie. Trebuie vazute ce clauze sunt prevazute in cele doua contracte.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garaj, concesiune siempreska siempreska Buna! Ma aflu in urmatoarea situatie: am un garaj proprietate personala, construit pe un teren concesionat. Am intabulat atat garajul, cat si concesiunea. In ... (vezi toată discuția)
Intabulare drept proprietate Robert Marian Robert Marian Am cumparat un apartament. Cota de teren aferenta mi-a fost data in concesiune pe termen nelimitat, cu obligatia de a plati anual o suma de bani. Suprafata de ... (vezi toată discuția)
Incasare taxa loc de parcare inchiriat videageorge videageorge Buna seara.Va rog sa ma ajutati im urmatoarea problema.Am un loc de parcare inchiriat de catre Primarie printr-o societate la care este actionar majoritar.Pe ... (vezi toată discuția)