Buna seara.Va rog sa ma ajutati im urmatoarea problema.Am un loc de parcare inchiriat de catre Primarie printr-o societate la care este actionar majoritar.Pe linga chiria lunara pe care o platesc acum mi se mai cere si o taxa,chipurile ca asa zice legea. Mentionez ca nu am construit nimic pe acel loc.DAca as fi construit garaj sau copertina as fi inteles dar asa? Intre cei care folosesc parcarea fara a plati nimic si eu care sunt de buna credinta nu este nici-o diferenta.Credeti ca este legal sa platesc aceasta taxa.
Dv aveti incheiat contract de inchiriere loc parcare pe o anumita perioada de timp,sau detineti contract de concesiune care se poate prelungicu acordul primariei anual?
Daca aveti incheiat contract de inchiriere loc de parcare,ati primit document din partea primariei pentru incheiere act aditional la contractul de inchiriere ?
Am contractat de inchiriere pentru copertina cu SRL-ul care administreaza terenul, SRL la care primaria este actionar majoritar. De cite ori actualizeaza chiria se face act aditional din partea lor nu a primariei.