Am o mare problema. Locuiesc in orasul Braila si de curand am aflat ca se doreste demolarea garajelor legale, pentru care se platesc o multime de taxe, si inlocuirea lor cu niste amarate de parcari nesupravegheate. Este posibil acest lucru?? Eu una sunt complet revoltata.
In principiu inainte de a dispune Primaria demolarea(trebuie sa aiba si Autorizatie de Demolare!) ar trebui sa va fi notificat cu privire la incetarea Contractului de Concesiune/ Contractului de inchiriere teren si sa va fi solicitat in urma incetarii acestui contract(ori refuzul de a reinnoi acest contract) sa eliberati de buna voie terenul respectiv.
Ati platit taxele pe acest an? Incercati sa platiti Taxele si impozitele locale, veti primi informatii veridice. Zvonurile...nu trebuie sa va afecteze.
Prin contractul de concesiune/ inchiriere, primaria isi rezerva dreptul de a rezilia oricand si unilateral acest contract cu o notificare anterioara de 30 zile.
Daca in aceasta perioada nu se vor muta/ demola garajele, demolarea o va face primaria fara alte demersuri :((
Un vecin a vrut sa plateasca taxele si i-au fost refuzati banii...un semnal de alarma. Dar, asta este tara in care traim. Va multumesc pentru lamuriri!
Daramare garaje
VERONICA56
Locuiesc intr-un oras unde din ordinul primariei se darama garajele construite pe teren inchiriat de la primarie. Garajul meu a fost construit cu autorizatie ... (vezi toată discuția)