avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demolarea garajelor legale????
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demolarea garajelor legale????

Am o mare problema. Locuiesc in orasul Braila si de curand am aflat ca se doreste demolarea garajelor legale, pentru care se platesc o multime de taxe, si inlocuirea lor cu niste amarate de parcari nesupravegheate. Este posibil acest lucru?? Eu una sunt complet revoltata.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 23:04, 7 Martie 2008
Daca contractul nu mai este valabil(de regula este incheiat pe un an cu valabilitate pana la 31.12.) si ei refuza reinnoirea acestuia nu prea aveti ce face. Este terenul Primariei si una din conditii a fost, la momentul cand ati construit garajul, sa se elibereze terenul in conditiile dezvoltarii urbane in zona, posibil sa existe un Plan Urbanistic General in care sa apara parcarea in locul garajelor(puteti sa verificati la Directia Urbanism din cadrul Primariei).
Problema e ca atunci cand va someaza sa eliberati spatiul va trebui sa lasati terenul liber:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare garaj, constructie autorizata & intabulata Miroslav83 Miroslav83 Buna ziua, am un garaj in proprietate, cumparat in urma cu 1 an jumate. Constructia este facuta cu atutorizatie si este intabulata. Vanzarea/cumpararea a ... (vezi toată discuția)
Notificare obligare desfiintare constructie (garaj) gheghe19 gheghe19 Buna ziua, Am primit notificare de la primarie ca sunt OBLIGAT sa-mi demolez garajul in 30 zile. Terenul este al primariei. Eu am cumparat garajul in 2017, ... (vezi toată discuția)
Cumparare garaj aflat pe domeniul public alexmanu2012 alexmanu2012 Buna ziua, asa cum am scris in titlu ma intereseaza sa cumpar un garaj situat pe domeniul public (intr-o zona in care se afla 30-40 de garaje ... (vezi toată discuția)