avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... job infirmiera
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

job infirmiera

O persoana se poate angaja ca infirmiera daca aceasta nu are cursuri pregatitoare pentru acest tip de job?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 18:29, 26 Februarie 2012
Pentru angajare ii sunt necesare cursuri de pregătire profesionale pentru ocupaţia de infirmier.
@isabe,

Da,in sistemul sanitar de stat, unde pt.infirmierul debutant,conditiile de incadrare sunt doar : sa fie absolvent de scoala generala si sa promoveze un concurs de ocupare a postului.
Dupa intrarea in sistem,(6 luni)veti fi obligata sa faceti un curs de pregatire organizat de OAMMR,fara de care nu veti putea promova mai departe.
In sistemul particular de sanatate.fiecare angajator isi stabileste propriile cerinte de incadrare,in functie de standardul ocupational pt. profesia de infirmier si cu siguranta cam toti fara exceptie solicita un curs de specialitate si chiar ceva experienta in domeniu.
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedreptati in sanatate mariapopa1975 mariapopa1975 Buna ziua.Lucrez in spital ca ingrijitoare,am facut cursuri de perfectionare infirmiera(am platit din buzunarul meu acest curs)am vechime in munca de 13 ... (vezi toată discuția)
Durata debutului in munca dsy dsy Buna seara! Doresc sa stiu care este cadrul legal de trecere intr o alta grila de salarizare....de la asistent medical debutant la asistent ... (vezi toată discuția)
Ce este acela un expert in accesarea fondurilor europene? Iulian81 Iulian81 Am tot intalnit o gramada de anunturi cu firme pregateau astfel de experti dar pardoxal nu se explica aproape deloc cam ce este cu aceasta meserie... Nu se ... (vezi toată discuția)