avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... norme prestari servicii in agricultura
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

norme prestari servicii in agricultura

am o I.I. si am angajati mecanizatori. pe acest I.I. nu am utilaje. doresc sa prestez servicii catre terti si as dori niste norme de prestari servicii in agricultura pentru stabilirea tarifelor pe categorii de lucrari - arat, discuit, semanat, recoltat etc. mentionez ca pentru aceste lucrari as vrea sa emit facturi.

multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cheltuieli lucrari agricole i.i agricultura radu_marian radu_marian Buna ziua, As vrea sa intreb cum se inregistreaza cheltuielile cu lucrarile agricole (arat, semanat, discuit etc) de catre o intreprindere individuala in ... (vezi toată discuția)
Discutii juridice norission norission buna seara , asi avea o problema: am o suprafata de teren pe care in fiecare an ii facea lucrarile ; arat ,discuit ,semanat cineva cu utilaje iar cand rasarea ... (vezi toată discuția)
Pfa_declaratii impozite venituri gina.lucia gina.lucia Buna seara, Un PFA isi desfasoara activitatea in domeniul agricol si a depus, incepand cu anul acesta , decl 221 cu norma de venit. Norma de venit este ... (vezi toată discuția)