avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... discutii juridice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

discutii juridice

buna seara , asi avea o problema: am o suprafata de teren pe care in fiecare an ii facea lucrarile ; arat ,discuit ,semanat cineva cu utilaje iar cand rasarea cultura venea si ii dadeam banii. anul acesta cineva cu o ferma de porci a facut lucrarile fara sa stiu eu, am luat legatura cu el sa ii platesc lucrarile si nu vrea sa discute ,el vrea cultura . mentionez ca am titlul pe aceasta suprafata. cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:18, 6 Iunie 2011
Nu ai spus daca exista vreun contract de arenda, concesiune etc . Daca nu, ii faci notificare sa-ti lase liber terenul si sa-ti plateasca contravaloarea lipsei de folosinta .
Interventie moderator!
Va rog continuati discutia in cadrul aceluiasi topic. Multumesc!
@norission a scris:
legat de problema pamantului ,nu am nici un fel de act si nu aveam de gand sa fac eu lucram pamantul deoarece am animale . doar lucrarile le faceam cu o anumita persoana dar anul acesta nu a facut deoarece sa grabit acesta persoana de care vorbesc. din cat am aflat sunt mai multe persoane in aceasta situatie. eu sunt dispus sa platesc contravaloarea lucrarilor si sa raman cu recolta.

Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2011
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie cotiso_bv cotiso_bv Buna ziua! Vreau sa stiu daca, avand contract de arenda inregistrat la primarie pentru o suprafata de teren pe care altcineva a semanat in mod ... (vezi toată discuția)
Furt. recoltarea de pe un teren propriu, dar semãnat de altã persoanã . mosmartin mosmartin In data de 08.11.2011 reclamantul TN a sesizat Parchetul de pe langa jud. Baia Mare cu privire la faptul ca in ziua de 10.09.2011 SC. A*** SRL i-a recoltat ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract arenda bkk bkk Buna ziua,am si eu o intrebare.in anul 2010 am incheiat un contract de arenda pe o suprafata de 6 ha teren arabil,in momentul preluarii terenului acesta era ... (vezi toată discuția)