avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxe notariale succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxe notariale succesiune

Succesiune pentru teren 400mp si apartament 120mp in zona centrala Bucuresti(Domenii,Casin) notarul a fixat o valoare de piata nereala,dupa parerea mea.Am oferit notarului terenul si ap.la 30%! pret ce incercam sa-l obtinem de 3 ani si nu reusim. Ce putem face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: mihai66 , utilizator 20:54, 26 Februarie 2012
Daca imi puteti spune strada unde este imobilul va pot spune care este valoarea minima din grila notariala.
Nu cred ca notarul v a oferit un pret nereal...la dezbaterea succesiunii se ia in calcul valoarea din grila de expertiza imobiliara si apoi se calculeaza onorariul si daca este cazul impozitul.
Sandu Aldea
ma refer la grila.tot ei o fac si au tot interesul sa fie cat mai mare valoarea, chiar daca nu mai corespunde cu realitatea de piata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte la denumire act zahioan zahioan In data de 18-03-2017 am rugat sa mi se spuna ce act trebuie sa cer de la o Primarie pentru un imobil si terenul aferent, pentru a le putea compara cu ... (vezi toată discuția)
Calcul taxa succesiune manona_1511 manona_1511 Buna seara, am rugamintea daca poate cineva sa-mi spuna un pret pentru o succesiune(teren plus casa de locuit) Taxele pe care le am de la doi notari pe ... (vezi toată discuția)