buna ziua!
sunt eleva in clasa a XII-a si nu am mai primit alocatia din luna iunie 2008.am implinit 18 ani in luna martie.mai sunt sanse sa pot primi banii din urma?ce demersuri trebuie sa fac si unde?am fost la casa de pensii,la inspectoratul scolar ,dar nici un rezultat.
Completez si imi sustin punctul de vedere.Acordarea alocatiei de stat pentru copii (pana la implinirea varstei de 18 ani) se stabileste prin Decizie a directorului executiv al directiei teritoriale.
In speta, cererea privind neplata acestei alocatii se depune de catre petenta la DGASPC-ul teritorial, care o transmite la Primarie, impreuna cu actele doveditoare (copie C.I., copie certificat nastere, eventual declaratie pe proprie raspundere ca incepand cu luna martie 2008 nu a mai primit aceasta alocatie).Primaria este obligata sa-i dea petentei un raspuns in scris.
Alocatie de stat
Cristina/68
Fiul meu a implinit 19 ani in septembrie 2018 si este elev in clasa a XII-a(nu repeta anul)...Luna aceasta inca nu a primit alocatia....as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)