avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... teapa la nunta cu 200 de milioane de lei vechi ce se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

teapa la nunta cu 200 de milioane de lei vechi ce se poate face?

Buna seara si va multumesc ca am posibilitatea pentru a va adresa o intrebare pe acest forum.....
Parinti mei si-ai deschis acum 2 ani un restaurant in oras orasul este mic toata lumea se cunoaste si se saluta..... am avut diverse probleme cu vecinii din cauza ca muzica la evenimente este data tare si am avut diverse reclamatii!
Toate bune si frumoase parinti mei erau prieteni de familia cu cu Andrei si Cristina , acestia doi fiind tigani si avand in piata o taraba cu flori si un restaurant deschis din vara in piata orasului meu; Andrei sa hotarat sa-i fie nas lui Dan deoarece a intervenit la niste interlopi din oras ca sa nu-i ceara taxa de protectie.... Dan a programat nunta a noi la restaurant nunta de fite tigani vrajeli tot personalul restaurantului se asteptau la multe din partea lor deoarece o programasera cu un an inainte cu tot cu meniu etc; parinti mei nu i-au cerut niciun avans pe nunta fiind prieteni bun de familie cu acest Dan.
Toate bune si frumoase taicamiu a facut un act la mama deoarece ii era frica de politie a vrut sa faca totul corect cu bon chitanta; l-a pus pe acest Andrei sa-i faca un procel verbal la mana ( nu este legalizat la notar) prin care vor avea o nunta de 200 de persoane si meniul va costa 100 lei persoana fiind specificat ca el aduce lautari si bautura.A venit ziua dinaintea nunti au adus bauturiile ( luate pe datorie dandui si celui de la magazin teapa de 50 de milioane).....
A venit ziua nunti toti am muncit am fost o armata de oameni 30 de persoane care ne asteptam la ceva mare na ca tiganca ne-a spus ca ne da cate 50 de euro de persoana..... la ora 12 noaptea cand a fost vorba sa se dea darul surpriza ??? intra unul cu sabia in local:> tiganca vine in bucatarie mai repede mai repede ca imi pleaca lumea ca sa inchid poarta restaurantului ca intra sa-i taie in local am inchis poarta nasul , Dan a sunat la politie .... el nestiind nimic din ceea ce se intampla..... a venit politia i-a dat o amenda nimic mai mult. Dupa terminarea nuntii pe la 7 dimineata X-( parinti mei au fost sa-i intrebe de bani.....surpriza? venim maine sa ne socotim si parinti mei au zis ok .... suntem obositi veniti maine pe la 10 ca eu plec la servici maine la 11. Maine nu a mai existat deoarece nu au venit au venit dupa 1 saptamana sa ne spuna ca au datorii la camatari si ca a venit sa le fure darul baiatul cu sabia.... si ca nu au de unde sa ne dea banii...eu am reactionat f urat m-am certat cu ei i-am injurat .....In ziua in care au venit mamei mele i-a venit o idee sa faca un proces verbal scris ca se asigura ca ne va da banii pe nunta pana pe data de 15 decembrie 2011; a trecut 15 decembrie a trecut 15 ianuarie si noi nu am vazut banii. Mamei mele i-a venit prin gand sa-i faca o reclamatie la politie ; stiu insa ca nu avem dovezi deoarece procesele verbale nu sunt legalizate la notar dar avem insa 30 de martori care sunt in stare sa depuna marturie. PS : in iulie am vazut la televizor ca ea a fost taiata pentru bani de la camatari.
INTREBAREA MEA ESTE : CE PUTEM FACE PENTRU A NE RECUPERA BANII ? AVEM VREO SANSA SA NE RECUPERAM BANII??? VA ROG SA MA AJUTATI! VA MULTUMES; DAIANARA.


p.s. Interventie moderator
Scrierea nejustificata cu litere îngrosate este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.

Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: daianara1988 , utilizator 10:09, 27 Februarie 2012
Avand in vedere ca exista martori care pot confirma aspectele mentionate de dvs,aveti dreptul sa formulati plangere
Daca nu stapaniti procedura ,apelati la persoana specializata
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2012
ynocentta, utilizator
ok facem plangere ei nu au niciun venit si casa o are pe numele mamei ei .... se va transforma in civil? si am aflat ca este dat si in urmarire generala.....
Ati precizat ca persoana cu care s-a incheiat PV la mana detine "in piata o taraba cu flori si un restaurant deschis din vara in piata," astfel ca teoretic,au bunuri prin care eventual sa fie executati silit,daca instanta de judecata dispune hotarare de obligare a acestora sa va achite contravaloare suma aferent nunta
Utilizati cele 2 procese verbale drept dovada ca partea semnatara isi asuma responsabilitatea achitarii sumelor reprezentand contravaloare chirie sala,produse alimentare,etc
da am inteles va multumes frumos;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate contesta in instanta o amenda al carui proces verbal nu a fost semnat? Silvia loredana Dimescu Silvia loredana Dimescu ieri am mersi in piata centrala a craiovei,m-am plimbat si la un moment dat am vazut niste pere care erau la un pret scazut si am cumparat si eu.dar cand am ... (vezi toată discuția)
Partaj daruri de nunta ContSters154172 ContSters154172 Pe scurt. Sunt in divort. La nunta, acum 1 an, parintii si sora mea au pus impreuna 38000 lei. Parintii sotului, 0. La nunta au ramas din banii stransi 80000 ... (vezi toată discuția)
Inselatoaria perfecta mariusbt1 mariusbt1 Acest articol l-am postat la rugamintile unui prieten de al meu. x - prietenul meu y- fratele vitreg al prietenului meu Parintii lui x s-au despartit, el ... (vezi toată discuția)