Acest articol l-am postat la rugamintile unui prieten de al meu.
x - prietenul meu
y- fratele vitreg al prietenului meu
Parintii lui x s-au despartit, el a ramas cu mama lui, aceasta recasatorindu-se cu alt barbat care la randul lui mai avea un baiat (y). Toti au locuit impreuna.
Acum ceva timp, y a facut urmatorul lucru: a furat toate actele mamei lui x si a facut imprumuturi de la niste camatari renumiti din oras, girand casa si un pamant, care erau pe numele mamei lui x, dupa care a disparut din tara.
S-au trezit cu camatarii la usa, iar acestia erau fermi convinsi ca nu a fost nicio inselatorie, ca ei i-au inmanat personal banii mamei lui x. (de unde cred ca y a colaborat cu o persoana care semana foarte mult cu mama lui x).
A fost întocmit vreun înscris care să ateste veridicitatea celor afirmate de cămătari? Dacă da, a cui semnătură este pe înscris? Dacă este semnătura lui y , care nu era proprietar , actul trebuie să fie nul, pentru că nicio persoană nu poate dispune de bunurile aflate în proprietatea altei persoane, dacă nu are această împuternicire din partea proprietarului. Trebuie demonstrat acest fapt, iar dacă familia este ameninţată de cămătari se impune depunerea urgentă a unei plângeri penale.
Cu siguranta nu exista "inselatorie perfecta", asa cum nu exista "crima perfecta".
Faceti plangere la politia de sector.
De intamplat?! Se poate intampla orice!