avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model actiune civila pentru recuperarea daunelor in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Model actiune civila pentru recuperarea daunelor in urma unor distrugeri

Buna ziua,

Sunt nevoit sa chem in judecata o persoana pentru recuperarea c/v sumei ce reprezinta un obiect distrus de aceasta.

Am nevoie de un model sau chiar o cerere tip, dar nu stiu exact pe ce articole trebuie sa ma bazez in formularea cererii.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Formularea unei cereri de recurs tlefter tlefter Am deschis actiune la Tribunal pentru: 1- anulare decizie de debit. 2-emiterea unei noi decizii corect calculata. Solutie: Instanta a respins actiunea ca ... (vezi toată discuția)
Cnair dat in judecata pentru despagubire anonim86 anonim86 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva va rog cu un exemplu de formular pentru a da in judecata CNAIR ul pentru despagubire..? Acum 3 zile am dat printr-o groapa ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca - actiune civila tomamarin tomamarin Ce titlu trebuie sa aiba actiunea civila prin care solicit plata drepturilor salariale restante si a concediului si prin care solicit si despagubiri morale pt ... (vezi toată discuția)