avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit decizie de calcul accesorii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

decizie de calcul accesorii

Buna ziua,
Am gasit din intamplare pe net o decizie de calcul accesorii pe numele sotului meu decedat in 04.2010.El a fost instructor auto dar in 2010 eu am inchis activitatea si am platit tot, chiar am mai primit 100 lei inapoi, am depus toate actele,oare ce vrea sa insemne aceea decizie care apare intr-un tabel pe net ca fiind emisa in 31.12.2011?Poate cineva sa ma lamureasca?

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie Adriana68 Adriana68 Am facut cerere de recalcularea pensiei pentru orele lucrate [b]in acord global[/b]. Din nefericire, dupa mai mult de doi ani de asteptari a venit si ... (vezi toată discuția)
Taxa auto cristinabanciu cristinabanciu Buna ziua. am adus o masina din germania in august, un audi A4 din 1997, am facut de doua ori numere rosii acum vreau sa fac a treia oara dar am vazut la ... (vezi toată discuția)
Probleme plata catre cas din 2005 ContSters107545 ContSters107545 Bun gasit!Relatez pe scurt problema :In anul 2005 am dorit sa profesez independent ca instructor auto,am mers la anaf ptr completarea dosarului si am depus o ... (vezi toată discuția)