Buna ziua. am adus o masina din germania in august, un audi A4 din 1997, am facut de doua ori numere rosii acum vreau sa fac a treia oara dar am vazut la televizor ca presedintele a suspendat taxa auto. Mai trebuie sa dau in judecata sau pot inmatricula masina fara plata taxei. Am cumparat masina cu 1700 euro iar taxa este 1701 euro. Multumesc
In mod normal administratiile financiare nu ar trebui sa mai perceapa aceasta taxa.
Eu as recomanda sa va luati si pt a treia oara provizorii, pentru ca, sa speram, in maxim o luna sa se definitiveze aceasta problema. Ba mai mult, angajatii administratiilor financiare au nevoie de timp pt a implementa noile prevederi... ca asa e la noi, daca trebuie sa-ti ceara o taxa, nici nu se publica bine actul normativ in MOF ca ti-o si pretind, insa daca trebuie sa-ti dea ceva inapoi... este de asteptat!
Eu am alta problema. Am inscris o masina in luna aprilie (taxa 4.500lei), am contestat decizia de calcul si de incasare a taxei auto la adm.fin. iar acum stau pe ganduri.... oare treb sa mai fac actiune in instanta sau fac doar o simpla cerere de restituire la organul care mi-a emis decizia de calcul si incasare a taxei????
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Am tot citit in ultimele luni o groaza de prostii pe net, nu mai stiu ce sa mai cred....nu mai am o viziune clara asupra aplicabilitatii prevederilor legale vizavi de aceasta taxa.
Va multumesc anticipat!
Eu am alta problema. Am inscris o masina in luna aprilie (taxa 4.500lei), am contestat decizia de calcul si de incasare a taxei auto la adm.fin. iar acum stau pe ganduri.... oare treb sa mai fac actiune in instanta sau fac doar o simpla cerere de restituire la organul care mi-a emis decizia de calcul si incasare a taxei????
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Am tot citit in ultimele luni o groaza de prostii pe net, nu mai stiu ce sa mai cred....nu mai am o viziune clara asupra aplicabilitatii prevederilor legale vizavi de aceasta taxa.
Va multumesc anticipat!
sfatul meu dati in judecata nu mai asteptatinu o sa va dea nimeni bani inapoi fara hot jud asa ca contactati un avocat si demarati
bafta
Taxa de poluare
scse
Se mai poate cere inapoi taxa de poluare penru o masina recent adusa in tara si de obicei cat dureaza procesul? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)