avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit fisa fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

fisa fiscala

Buna ziua,

Va rog sa -mi spuneti, ca administrator de bloc ,angajat cu conventie civila,am depus declaratia 112 in fiecare luna a anul 2011,trebuie sa depun fisa fiscala pentru impozitul retinut pe venituri la sfarsitul luni Februarie 2012 si ce fel de fisa fiscala 205?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:15, 27 Februarie 2012
Fisa fiscala se depune pentru persoanele angajate cu carte de munca si cuprinde informatii despre impozitul pe venitul din salariu.
La dumneavoastra, pentru ca nu aveti angajati, nu e cazul. Depuneti doar declaratia 205.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise fiscale 2012 maneasorinflorin maneasorinflorin va rog sa-mi spuneti daca se mai depun sau nu fisele fiscale aferente anului 2012 la ANAF pana la sfarsitul lunii februarie si daca nu cu ce au fost ... (vezi toată discuția)
Lamuriri privind legalitatea situatiei din asociatie danielgiurgiului danielgiurgiului Buna ziua, Din start trebuie sa afirm ca sunt lipsit de cunostiinte prea mari in domeniul contabil si as dori sa ma lamureasca si pe mine cineva daca situatia ... (vezi toată discuția)
Ce fise fiscale trebuie sa depuna asociatia de proprietari pentru presedinte care are un contract de mandat? elena covaci elena covaci Buna seara, In cadrul Asociatiei avem angajati cu contract de munca de la 01.03.2011.Pentru ianuarie si februarie 2011 au avut conventie de prestari ... (vezi toată discuția)