avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Fise fiscale 2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Fise fiscale 2011

Buna ziua,

cum tb sa apara ff pt un salariat care a lucrat perioada ian-apr si aug-dec, intre aceste perioade nefiind salariat al firmei? Doua fise, cate una pt fiecare perioada sau doar una fara data de plecare, respectiv reangajare si cu 0 pe intervalul mai-iulie?

multumesc,
Cel mai recent răspuns: mararadu , utilizator 13:47, 27 Februarie 2012
O singura fisa fiscala cu lunile in care a lucrat pe tot parcursul anului 2011.
Restul lunilor nelucrate apar cu o (zero)
Multumesc!
In acelasi subiect, FF, la pensionari, se genereaza ca ff pt venit in afara venitului de baza?
Fisa fiscala se genereaza pentru locul de munca la angajator si este menita sa sintetizeze impozitul calculat la acel loc de munca pentru contractele de munca / asimilate (contracte de mandat, de exemplu), fie ca este venit principal, fie secundar. Deci nu are importanta.
Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit lucirom lucirom Cum depun declaratia de venit sau daca trebuie depusa daca in 2010 am lucrat asa: - din ian pana in iunie la o firma cu carte de munca ce imi va elibera fis ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala 2010 - mod de completare undelfin undelfin Unei persoane i se cere la banca FF 2010 pt un dosar de credit. persoana respectiva a lucrat la o societate incepand cu iunie 2010 pana in prezent, anterior ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca la cim part-time Mvio Mvio Buna ziua! Stiu ca legea nu distinge si sper sa nu ma insel cand spun ca, daca lucrezi 2 ani cu doar 4 ore/zi, inseamna vechime in munca tot 2 ani. E corect? ... (vezi toată discuția)