avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administrator/politie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administrator/politie

Am o problema: odata cu topirea zapezii de pe terasa blocului, a inceput sa imi ploua in casa (stau la ultimul nivel, iar terasa nu a fost reparata), asa ca stau cu ligheane si oale de 2 saptamani. Asta nu ar fi nimic(!!!), insa de azi noapte nu mai am nici curent electric, pt ca apa s-a infiltrat in sistemul electric care acum e in scurt circuit. Am sunat presedintele de bloc, administratorul, nu sunt de gasit, evident. Intrebarea mea este daca pot chema politia in acest caz.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 17:03, 27 Februarie 2012
Corect, este sarcina asociatiei sa se ocupe de reparatia terasei. Politia nu are nimic cu terasa blocului.
Dar, omul gospodar isi face vara sanie si iarna car.
Lucrarile de hidroizolatie se fac in sezonul cald. Sigur ca acum trebuie sa sesizati pentru ca acum aveti necazul, dar va trebui sa asteptati pana la vara sa se poata realiza efectiv lucrarea, oricat de urgenta ar fi si oricat de gospodari ar fi cei care conduc asociatia dumnaevoastra.
Daca nu ati avut inca adunarea generala, discutati si-n adunare ca poate sunt infiltratii si la vecinii dumneavoastra. Si-atunci sabiliti ca lucrarea sa se faca pe intreaga terasa care poate este unita cu terasa scarilor alaturate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indepartarea zapezii de pe bloc aleodor27 aleodor27 Cui revine obligatia de a da jos zapada si sloiurile de gheata de pe acoperisul unui bloc- proprietarilor de la ultimul etaj sau asociatiei? Daca se poate sa ... (vezi toată discuția)
Cine suporta cheltuielile pt infiltrarea apei din balcon sorellina sorellina Buna ziua, Am o intrebare: Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc format din P+5. Apartamentul meu are o terasa foarte mare descoperita. Datorita ninsorilor ... (vezi toată discuția)
Infiltratii apa valisanda valisanda Stau la etajul4 , care din pacate este si ultimul. Exista infiltratii de apa de la topirea zapezii sau atunci cand ploua. Asociatia este constituita la nivel ... (vezi toată discuția)