Stau la etajul4 , care din pacate este si ultimul. Exista infiltratii de apa de la topirea zapezii sau atunci cand ploua. Asociatia este constituita la nivel de scara de bloc si are in componenta 14 apartamente. Stiu ca ar trebui sa contribuie toti vecinii la refacerea izolatiei in functie de cota indiviza a fiecaruia, dar care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez eu pentru a strange banii necesari,. Multumesc.
Terasa este parte comuna a carei intretinere si reparatie implica responsabilitatea asociatiei de proprietari
Dvs ca proprietar prejudiciat de deficientele existente la partea comuna trebuie sa sesizati oficial presedintele de asociatie care are autoritatea si limita de competenta sa dispuna masurile necesare reparatiei terasei
Ati precizat ca asociatia de proprietari este constituita la nivel de scara,fara a preciza daca terasa la nivelul careia exista infilttratii se intinde pe mai multe tronsoane de scari
Administrator/politie
nini02
Am o problema: odata cu topirea zapezii de pe terasa blocului, a inceput sa imi ploua in casa (stau la ultimul nivel, iar terasa nu a fost reparata), asa ca ... (vezi toată discuția)