avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare

Am un autoturism neinmatriculat din 2008 adus din Germania. A fost inmatriculat in UE. Ce pot face sa il inmatriculez fara plata taxei de poluare/prima inmatriculare?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristinaruxanda , utilizator 22:49, 27 Februarie 2012
Puteti introduce o actiune privind inmatricularea fara plata taxei de poluare impotriva Serviciului de Inmatriculari. Problema este ca nu stiu daca, dupa aparitia noii legi a taxei auto ele se mai admit. Stiu ca in tara unele instante resping ca inadmibisile astfel de actiuni.
alinaborza a scris:

Stiu ca in tara unele instante resping ca inadmibisile astfel de actiuni.
Oare care sa fie cauza?

Legal nu vad motivul dar ...orice e posibil.Poate oare cineva sa ne dea un dosar sa citim cu totii o astfel de rezolutie?bineinteles in conditiile formularii corect a unei actiuni dar si a platii taxelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara plata taxei pacaliciosu pacaliciosu Va salut ! Avand in vedere ca taxa de inmatriculare a masinilor in Romania este ilegala si aberanta, caut un avocat dispus sa ma ajute in actionarea statului ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto,fara taxa de poluare ? gigelas gigelas Buna ziua, Am o autoutilitara,adusa din Germania. Vreau sa o inmatriculez in Romania. Pot solicita Tribunalului sa pronunte o hotarare in sensul obligarii ... (vezi toată discuția)
Actiunile avand ca obiect restituirea taxei auto/inmatricularea vehiculelor fara plata taxei sunt admisibile Roland Mindrila Roland Mindrila In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 1 din 3 ianuarie 2012, a fost publicata Decizia ICCJ nr. 24 din 14 noiembrie 2011 (Decizia 24/2011) privind ... (vezi toată discuția)