avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Masura 312 , 70% finantare, 30% credit
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Masura 312 , 70% finantare, 30% credit

Buna ziua

Stie cineva daca accesand un fond pe masura 312, cei 30 % se pot accesa prin credit bancar?
Mentionez ca SRL-ul este nou infiintat.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 18:34, 27 Februarie 2012
Teoretic da, in sensul ca nu va impiedica nimeni, din punctul de vedere al programului finantat din fonduri europene. Din punctul de vedere al programului european, puteti sa asigurati contributia dvs. din orice surse puteti.

Practica ne arata insa ca nu reusiti sa obtineti credit bancar in conditiile pe care le descrieti. Altfel spus, sa faci o afacere fara sa investesti niciun ban de la tine nu e posibil in practica.
Se zice ce anul 2012 va fi o finantare nerembursabila de 90% si doar coplata beneficiarilor de 10%. Ar fi bine, daca aveti garantiile imobiliare, sa va pregatiti bine proiectul dpdv al atingere obiectivele comunitare, pentru ca finantare e sigura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri neramburasible romeop57 romeop57 Buna, sunt somer si ma intereseaza cum pot obtine fonduri nerambursabile in vederea infiintarii unei afacere ( daca se poate transport marfa intern si ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru un salon de coafura intr-un spatiu rural anamaria prodan anamaria prodan BUNA! AS DORI SA STIU DACA SE POT OBTINE FONDURI NERAMBURSABILE PENTRU UN SALON DE COAFURA? AM CERTIFICAT PROFESIONAL IN MESERIILE FRIZER,COAFOR,MANICHIURA ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru studenti corsalex corsalex Buna seara, Am 21 ani, sunt student in anul 2 la Inginerie Mecanica si Electrica si as vrea sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile si ... (vezi toată discuția)