Stie cineva ce face e.on energie cu contoarele vechi care le schimba din case? Suna prostesc intrebarea dar poate stie cineva sa-mi raspunda. Multumesc!
[Editat - nu mai scrieti cu majuscule, va rog, se citeste greu. Multumesc pentru intelegere]
La aceasta intrebare v-ar putea raspunde doar cineva care lucreaza la respectiva companie (Electrica SA).
Pot sa va spun doar ca se trimit la sucursalele de care apartine fiecare unitate locala.
Exista 2 variante, in opinia mea: le distrug (cea mai probabila) sau le conserva.
Avand in vedere modificarile tehnice nationale ,cresterea claselor de performanta energetica care trebuie sa se alinieze normelor CE,care au fost aplicate si la nivvelul aparatelor de contorizat consum electric,generatiile de aparate mai vechi de 10 ani sunt supuse amortizarii ,respectiv sunt casate
Nu omiteti ca fiecare contor are marcat termenul de prescriptie energtetica ,care in fapt reprezinta perioada maxima de utilizare ,similar perioadei de valabilitate maxim admisa si stantata inclusiv pe buteliile de gaz
EDITAT: observatia era corecta si se referea la titlu, si pentru ca am corectat cuvantul in titlu...