avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Conventie Civ. + Cim
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Conventie Civ. + Cim

Buna,

Se poate incheia ptr un angajat la aceeasi firma CIM (ptr 2 ore) si conventie civila ptr restul de ore?

Fac precizarea ca in conventie nu este stipulat nr de ore, ea se va face ptr prestarea unei lucrari pe perioada determinta.

Multumesc anticipat de raspuns.
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2012
Serghei_B, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 27 Februarie 2012
Da, se poate conform Codului muncii:

ART. 35
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiţi sau la acelaşi angajator, în baza unor contracte individuale de muncã, beneficiind de salariul corespunzãtor pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac excepţie de la prevederile alin. (1) situaţiile în care prin lege sunt prevãzute incompatibilitãţi pentru cumulul unor funcţii.
Multumesc Ana =D>
Nu se poate incheia conventie civila decat pentru activitati ocazionale ... Codul Muncii nu reglementeaza conventiile civile ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractele civile si contractele de prestari servicii Viorela Nita Viorela Nita exemplu: sunt angajata la o societate comerciala cu un contract individual de munca pe durata nedeterminata - 8 ore/zi - si tot in cadrul aceleasi societati ... (vezi toată discuția)
2 cim la firma danaeconomist danaeconomist Este corect ca un salariat sa aiba CIM pentru 4 ore ca economist si la aceeasi firma inca un CIM tot de 4 ore ca persoana desemnata pentru activitati de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca carpaho carpaho Daca sunt angajata la o societate cu contract de munca pe perioada nedeterminata, pot sa ma angajez si la o alta societate cu contract de prestari serviciu cu ... (vezi toată discuția)