avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractele civile si contractele de prestari servicii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractele civile si contractele de prestari servicii

exemplu: sunt angajata la o societate comerciala cu un contract individual de munca pe durata nedeterminata - 8 ore/zi - si tot in cadrul aceleasi societati am incheiat un contract de prestari servicii pe o durata de 5.5 luni ( 200 ore ) cu pauza de 1 luna - proiecte POSDRU - ESTE LEGAL ??? - doresc explicatii daca se poate.
am inteles ca legal am voie la 2 norme adica nu mai mult de 352 ore / luna si pot avea cumul de functii.
cat de valabile mai sunt contractele sau conventiile civile (daca este acelasi lucru) ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 7 Februarie 2012
Conventiile civile se pot incheia doar pentru activitati cu caracter ocazional ....

Art. 35 C.mun.
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii in aceasi unitate alb_gabi alb_gabi Buna ziua. Sunt secretara la o scoala cu norma inteaga. Prin fonduri europene scoala a primit finantare POSDRU existand posturi cu 4 ore/saptamana. Pot ocupa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si conventie civila de prestari servicii la acelasi angajator rossanaionescu rossanaionescu Buna seara! As dori daca se poate sa ma lamuriti in ce masura este posibil ca o persoana angajata cu contract de munca (part-time - perioada nedeterminata) ... (vezi toată discuția)
Contract de munca carpaho carpaho Daca sunt angajata la o societate cu contract de munca pe perioada nedeterminata, pot sa ma angajez si la o alta societate cu contract de prestari serviciu cu ... (vezi toată discuția)