avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... activitate suspendata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

activitate suspendata

Buna ziua,am o firma la care sunt asociat unic si pe care am suspendat-o pt o perioada de 3 ani.Nu sunt in tara si am fost contactat de cei de la finante pt un control fiscal.Depunerea situatiilor se efectueaza de catre o persoana,dar nu are nimeni nici-un drept de semnatura.Ce se poate intampla fara mine?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Societate suspendata puiux puiux Buna ziua,am o societate la care sunt asociat unic iar de cateva luni am suspendat activitatea.Sunt plecat afara din tara,iar intre timp am primit de la ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl sau nu? gabriel.b gabriel.b Bun gasit tuturor. Am o problema si nu stiu cum s-o rezolv. Am un SRL si nu stiu ce sa fac cu el. Ultima activitate care am avut-o sa terminat in luna ... (vezi toată discuția)
Vanzare / lichidare srl asociat unic fara activitate xxgeoxx xxgeoxx Doresc ajutor juridic, in Bucuresti, pt vanzare / lichidare SRL, asociat unic, fara activitate, cod CAEN 521 ( comert cu amanuntul in magazine ... (vezi toată discuția)