avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general societate suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

societate suspendata

Buna ziua,am o societate la care sunt asociat unic iar de cateva luni am suspendat activitatea.Sunt plecat afara din tara,iar intre timp am primit de la finante instiintare de control fiscal.Nu are cine semna,dar ca documente le poate pune la dispozitie o persoana.Ce se poate intampla fara mine si daca este legal sa se faca acest control in lipsa mea?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: puiux , utilizator 10:45, 28 Februarie 2012
Puteti solicita la finante sa va amane controlul pentru o data la care puteti fi in tara. Am avut un astfel de caz si nu a fost nicio problema.
va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda itm lupuvioleta1 lupuvioleta1 Buna ziua , fiind in curs de judecata cu itm , pt aplicare amenda contraventionala de 10000 lei , va rog sa ma sfatuiti privind urmatoarele aspecte : In ziua ... (vezi toată discuția)
Comportament nepotrivit in sala de judecata Tonyde Tonyde Buna ziua. Am avut un termen la judecatorie. S-a intamplat ca am ramas la urma fiind ultimul numar la ordine pe lista. Parti in proces sunt eu si Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Reluare inspectie fiscala partiala cezara costina cezara costina In urma depunerii decontului de tva pt.luna ianuarie 2009 cu optiunea de rambursare tva, s-a initiat inspectia fiscala partiala pt.verificarea documentelor ... (vezi toată discuția)