avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comportament nepotrivit in sala de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Comportament nepotrivit in sala de judecata

Buna ziua.
Am avut un termen la judecatorie. S-a intamplat ca am ramas la urma fiind ultimul numar la ordine pe lista. Parti in proces sunt eu si Asociatia de proprietari reprezentata de administrator.

In timp ce d-na administrator a inceput verzi si uscate d-na judecator a intrerupt-o pt ai aduce la cunostinta despre mediere si obligativitatea de a merge intai la mediator. In acel moment fiul administratoarei .. aflat in sala, neavand nicio calitate in proces a facut un mic show .. cu ton revoltat si rastit .. ca sunt mafiot .. ca sa ma verifice judecatoarea .. ca nu o sa ramana cum vreau eu .. aberatii.

In fine, un show ieftin dar cu iz calomnios. Judecatoarea l-a lasat in pace pt ca maica-sa l-a dat afara .. Literalmente .. a plecat de la bara, din fata judecatoarei si l-a impins afara din sala.

O sa avem un nou termen la care cu siguranta Batman va veni cu mamica.

Stiu ca Judecatorul face legea in sala de judecata dar ... Pot cere un comportament cuviincios in sala? Pot cere evacuarea recalcitrantului din sala?
Cel mai recent răspuns: IonPopescu-B , utilizator 11:46, 7 Februarie 2014
Sigur ca da! Problema este ca, in Romania, atat asociatiile de proprietari, cat si sistemul de justitie, au ramas legate de sistemul comunist, si de un arhaism independent de lege, asa cum ar intelege un om obisnuit. Daca s-a vorbit de sistemul mafiot, ala care-i asigura salariul judelui, nu va asteptati la vreo sanctiune. Lipsa de raspundere a magistratilor, fiind vorba si de procurori, a construit un sistem. In ceea ce priveste asociatiile, in urbea ”mea”, politia, parchetul, primarul si judele isi dau mana pentru a ocrotii furtul proprietarilor! Ex. judele a admis proba cu martori (testimoniala), a cerut asociatiei (repetat), sub sanctiunea amenzii, sa puna la dispozitia instantei documente. Au fost luate declaratiile martorilor, au fost amanate termene pentru instiintarea asociatiei in legatura cu depunerea doc. solicitate si, fara noima (aparent), toate acestea au fost uitate, judele luand o hotarare care nu are legatura cu adevarul, si nici cu probele considerate utile ... la un moment dat. Asadar, sfatul fiind primiut de la un avocat cu vechime: ” D-le, va pierdeti banii si sanatatea! Nu puteti gasii dreptate! aici se judeca pe baza de interese! Eu n-am renuntat! La urmatorul termen, sa aveti si cativa prieteni in sala, sa nu mai ramaneti singuri in fata instantei! eu nu cred in listele aleatorii, nici in distribuirea aleatorie a cuzelor... Totusi, daca este ordin sa pierdeti procesul? Legea 230/2007 este facultativa pentru procurorii pe care ”i-am intalnit” in cauza privind impostorii din asociatia noastra. Nici priceputii in ”juridice” nu dou raspunsuri atunci cand tagma este pusa la colt. Trebuie sa simulam adevarul si dreptatea! Mult noroc!
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2014
IonPopescu-B, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca fals ! IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua . Un individ care nu este proprietar in cadrul asociatiei noastre , dupa demisia presedintelui ( octombrie , 2012) si administratorului (martie , ... (vezi toată discuția)
Contract de munca fraudulos. IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. Cu respect, va rog sa-mi spuneti pe cine sa chem in judecata pentru anularea unui contract de munca fraudulos. Este vorba despre un contract ... (vezi toată discuția)
cum calificati urmatoarea situatie?? Manole Dumitru Manole Dumitru O speta pe Ordonanta Presedintiala cu obiect de judecata \"custodie minor\", Ne aflam la al 8 termen de judecata astazi 20 iulie 2011, urmatorul termen ... (vezi toată discuția)