avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Apel 112 intrerupt - se considera apel abuziv?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Apel 112 intrerupt - se considera apel abuziv?

Buna ziua . Acum trei zile ma aflam la o petrecere unde a avut loc o altercatie intre doua persoane , una dintre persoane fiind agresata fizic . Am sunat la apelul de urgenta 112 , iar operatoarea m-a intrebat daca este nevoie de ambulanta , eu am spus ca nu pentru ca nu era cazul , si mi-a facut legatura la politie unde am dat datele mele si adresa unde ma aflam , dar in timp ce descriam politistului ce s-a intamplat apelul s-a intrerupt din cauza bateriei. La fata locului nu a venit nici un echipaj si nici nu m-au mai sunat . Pot sa fiu sanctionat pentru apel abuziv sau nejustificat ? Daca da cum primesc procesul verbal , sau unde ma pot interesa daca urmeaza sa imi vina ?
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2012
Andrei1980l, utilizator
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 16:40, 27 Februarie 2012
sunt sigur ca nu o sa patiti absolut nimic, daca totul e cum ati spus pe forum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel 112 - altercatie violenta iminenta - parcare loc dezapezit - amenda pentru apel 112 nejustificat valentinnn valentinnn Buna seara, Va scriu ca sa cer un sfat si in acelasi timp sa vedeti ce se intampla in minunatul Bucuresti, in apropierea acestuia si cu sistemul din tara ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala pentru apelarea 112 ?!!! stegaruionut stegaruionut pot anula un proces verbal intocmit de un agent de politie , ptr ca el a considerat apelul catre 112 nejustificat si ma amendat cu 750 ron ??? cu stima (vezi toată discuția)
Apel 112 cristian16ian cristian16ian Bună ziua, Ieri am avut parte de o întâmplare mai puțin plăcut și as dori sa știu dacă se poate face ceva în aceasta privința. Eram în fata ... (vezi toată discuția)