avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Partid Politic - ca parte intr-un contract.
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Partid Politic - ca parte intr-un contract.

Buna ziua,

Spuneti-mi, va rog, intr-un contract de prestari servicii incheiat de un SRL cu un partid, partidul fiind beneficiar.
Cum se trece partidul ca parte in contract ? Partidele politice au toate regim de asociatie ?
Ar fi bine asa:
" Asociatia/Fundatia :.......................................... cu sediul in ..........................., (localitatea), str. ............. nr. ........., bloc ........., scara ........, etaj ........, apartament ........, sector/judet ..................., inregistrata in Registrul asociatiilor si fundatiilor prin Sentinta civila nr. ............ din ..................., a Tribunalului ..............., codul fiscal nr. .......... din .............., avand contul nr. ....................... deschis la ................, reprezentata de ..................., cu functia de ..............., in calitate de beneficiar, pe de alta parte, "

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:01, 28 Februarie 2012
Partidele politice sunt infiintate in baza Legii nr.14/2003 .. cred ca este mai bine astfel:
Partidul .......................................... cu sediul in ..........................., (localitatea), str. ............. nr. ........., bloc ........., scara ........, etaj ........, apartament ........, sector/judet ..................., inregistrat in Registrul Partidelor Politice sub nr. ....../ ..........., in baza Sentintei civile nr. ............ din ..................., a Tribunalului ..............., codul fiscal nr. .......... din .............., avand contul nr. ....................... deschis la ................, reprezentata de ..................., cu functia de ..............., in calitate de beneficiar, pe de alta parte, ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizari pentru asociatie sportiva fara personalitate juridica? dmarius1 dmarius1 Buna ziua, Am infinatat de mai multi prieteni un club sportiv (jucam handbal amator) , am renuntat practic la el dupa ce am vazut cat acte sunt necesare ... (vezi toată discuția)
Acord cadru nicolaus nicolaus va rog daca poate sa ma ajute cineva cu un acord cadru pentru serviciile de curatenie! (vezi toată discuția)
Model contract comodat spatiu comercial sau inchiriere haiducu haiducu unde pot gasi un model contract comodat ptr inchirierea unui spatiu comercial sau un model contrct inchiriere? (vezi toată discuția)