avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prin dovezi si martori se poate castiga un proces ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prin dovezi si martori se poate castiga un proces intre un salariat si un angajator?

e un an lucrez mult peste orele prevazute in contractul individual de munca,orele suplimentare neplatite,sarb legale,sporuri si concediile(odihna si medical)neplatite,am facut sesizari la ITM Brasov si am primit raspuns nesatisfacator in ceea ce ma priveste ca angajat si am fost trimisa la Tribunalul Munci Brasov.Dl. inspector sef ITM Brasov mi-a spus ca ,condica de prezezenta unde toti angajatii semnam ora intrari si ora iesiri nu este un act doveditor ca am lucrat atatea ore suplimentare si totodata neavand zile de rapaus saptamanal.Intrebarea mea este ;ce alte dovezi ca sa imi castig drepturile de salariat imi mai trebuie in afara de concediul medical in care sunt acum din cauza conditiilor vitrege de munca,raspunsurile de la sesizarile de la ITM,contractul individual de munca,scrisoarea medicala si martori?cu aceste dovezi pot sa am castig de cauza sau ca de obicei legea este de partea angajatorului indiferent de
situatie?va multumesc astept raspunsul urgent,o zi buna:)[
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: maryieta , utilizator 18:37, 27 Februarie 2012
Daca ceea ce sustineti dvs. este adevarat si puteti dovedi prin hartii si martori, aveti posibilitatea de a va castiga drepturile in instanta. Succes!
Potrivit art.119 C.mun., angajatorul are obligaţia de a ţine evidenţa orelor de muncă prestate de fiecare salariat şi de a supune controlului inspecţiei muncii această evidenţă ori de câte ori este solicitat.

In practică, evidenţa orelor de muncă prestate de fiecare salariat se ţine de căre angajator prin intermediul foii colective de pontaj sau prin intermediul condicii de prezenţă.
Ambele documente constituie mijloc de proba in instanta.

In litigiile de munca, sarcina probei o are angajatorul .. el va trebui sa dovedeasca ca nu ati prestat ore suplimentare.
multumesc anticipat pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condica/pontaj/semnatura angajatului wolfususro wolfususro In procesul pe care il am cu angajatorul acesta nu tinea nici o evidenta-sau cel putin eu nu am semnat nici un act legat de nr ore prezent la lucru. ... (vezi toată discuția)
Condica de prezenta zgubi71 zgubi71 Buna seara, condica de prezenta poate constitui o dovada in cazul unei reclamatii la itm sau in instanta,in care cer plata orelor suplimentare efectuate dar ... (vezi toată discuția)
Conficte de munca mihalache.cristina67 mihalache.cristina67 ce se intampla daca cer in instanta plata sambetelor lucrate,iar singura mea dovada ca le-am lucrat este condica de prezenta dar firma la care am lucrat nu o ... (vezi toată discuția)