avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj sau reintegrare in functia anterior detinuta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj sau reintegrare in functia anterior detinuta dupa anulare decizie pensie de invaliditate?

Buna seara,
o cunostinta a fost pensionata pentru invaliditate in februarie 2011 iar acum in urma expertizarii i-a fost anulata decizia de pensinare
daca se poate sa imi raspundeti la doua intrebari:
1. poate sa beneficieze de somaj?
2. poate sa ceara reintegrarea in functia avuta anterior pensionarii sau in alta functie la fostul angajator?
multumesc

Alte discuții în legătură

Reangajare dupa pensie de invaliditate nicolae242 nicolae242 buna ziua, ma numesc manea nicolae si am si eu urmatoarea problema: ma aflu la pensie de invaliditate de 10 luni si peste 2 luni trebuie sa merg la ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca retinuta de angajator lukas123 lukas123 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi deoarece sunt intr-o situatie dificila. Am castigat in decembrie 2009 litigiul de munca cu fostul ... (vezi toată discuția)
Cerere privind acordarea indemnizatiei de somaj respinsa mmaria mmaria Buna ziua, Am o ruda care a fost pensionata pentru invaliditate de munca incepand cu februarie 2011 si pana la 01 martie 2012 cand Institutul National de ... (vezi toată discuția)