avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri accident
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri accident

Buna seara am avut un ccident rutier in care eu am fost scos vinovat masina care a intrat in mine a daramat un gard care imediat dupa a fost pus la loc mai putin un panou de 2m care s-a strambat asigurarile l-au despagubit pe proprietar dar dar acesta doreste o despagubire de 5000 de ron si de la mine pe motiv ca suma de la asigurator este prea mica
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2012
costin_mihaila@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:21, 28 Februarie 2012
daca dvs ati fost asigurat RCA si asiguratorul a platit daunele constatate, nu mai exista nici un temei pentru a achita bani suplimentari. In mod sigur daunele se incadreaza in limitele maximale prevazute de lege.
daca este nemultumit de daune, poate chema in judecata asiguratorul RCA. Dvs nu aveti nici o obligatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca elena_mdv elena_mdv Buna seara, As dori sa imi spuneti va rog daca in cazul unui accident rutier, fara victime, persoana pagubita poate sa refuze polita rca si sa actioneze ... (vezi toată discuția)
Temei excludere despagubire pentru rca expirat pagubit. adiardelean77 adiardelean77 Masina mea cu rca expirat a fost avariata de o masina cu rca valabil, in timp ce circulam pe un drum public. Vinovat este soferul cu rca valabil, conform ... (vezi toată discuția)
Victima accident georgebarsan georgebarsan buna ziua, am fost victima unui accident rutier(cineva a intrat in mine cu masina de pe contra sens)firma de asigurari a zis ca ma despagubeste cu 7400 ... (vezi toată discuția)